• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
4 Δεκεμβρίου 2023

Τέσσερα ταξίδια επιβράβευσης συνεργατών το 2023 για τους συνεργάτες της allsafe

Οι συνεργάτες μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να ζήσουν όμορφες στιγμές στα  4 ταξίδια που διοργάνωσε η F.I.Leaders  – Allsafe για τους επιτυχόντες του διαγωνισμού πωλήσεων. Πιο συγκεκριμένα επισκεφθήκαμε την Μαδρίτη με τον διαγωνισμό της Eurolife , την Κοπεγχάγη με τον διαγωνισμό της Generali , την Πραγα με τον διαγωνισμό της Groupama και την Μονεμβασιά με […]

Read More
4 Δεκεμβρίου 2023

Η σύνταξη δε θα φτάνει, αλλά δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτό

Πανευρωπαϊκή έρευνα κοινής γνώμης από την Insurance Europe. Τα ευρήματα που αφορούν την χώρα μας.

Read More
4 Δεκεμβρίου 2023

Αληθινή ιστορία: Ευτυχώς είχα ασφάλεια!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για ένα διαμεσολαβητή, όταν ακούει πελάτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ασφάλειά τους. Αυτή η ευχαρίστηση δε για αρκετούς διαμεσολαβητές είναι πιο πάνω και από την κατάκτηση διακεκριμένων θέσεων, χρημάτων και ταξιδιών. Υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία για έναν διαμεσολαβητή, από την απευθείας κάλυψη εξόδων σε ιδιωτικό νοσοκομείο και την έκδοση […]

Read More
25 Αυγούστου 2023

Ειδικά προϊόντα για υψηλή προστασία από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου

Οι εξελίξεις στην ασφάλιση κυβερνοχώρου (cyber insurance) συζητήθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με πρωτοβουλία των Επιτροπών Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών και Περιουσίας Αντασφαλίσεων, Μεταφορών & Σκαφών, στις 21.9.2022.

Read More
28 Ιουλίου 2023

Αυτά είναι τα φορολογικά κίνητρα που μπορεί να δώσει η Πολιτεία για να ευνοήσει την ασφάλιση

Με βάση τις ανακοινώσεις της νέας κυβέρνησης και σε αναμονή της επιβεβαίωσής τους από τις προγραμματικές δηλώσεις, μέχρι το τέλος του έτους θα δούμε σημαντικές φοροελαφρύνσεις στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Read More
19 Ιουλίου 2019

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Αθήνα

Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:13 στην Αττική, με επίκεντρο τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας πάνω από τη Μάνδρα και τη Μαγούλα όπως δήλωσε ο καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος.

Read More
Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας