• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά…το ταξίδι!

Είτε πρόκειται για μια εξόρμηση στο εξωτερικό, ένα ταξίδι εργασίας, ή ακόμη και μια απλή εκδρομή στην εξοχή, η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να απολαύσουν στο έπακρον τα ταξίδια τους.

Οι κύριες πτυχές της ταξιδιωτικής ασφάλισης περιλαμβάνουν:

  1. Κάλυψη Ιατρικών Εξόδων: Η ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτει τα ιατρικά έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αυτό περιλαμβάνει το κόστος νοσηλείας, κόστος φαρμακευτικών συνταγών και άλλες ιατρικές υπηρεσίες.
  2. Ακύρωση Ταξιδιού: Σε περίπτωση αναπάντεχων συμβάντων που σας αναγκάζουν να ακυρώσετε το ταξίδι, η ασφάλιση μπορεί να καλύψει τα έξοδα ακύρωσης, όπως αεροπορικά εισιτήριακαι κρατήσεις ξενοδοχείων.
  3. Κλοπή και Απώλεια Αποσκευών: Η ασφάλιση μπορεί να προστατεύσει τις προσωπικές σας αντικειμενικές αξίες από κλοπή, απώλειαή ζημιά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  4. Ασφάλιση Ευθύνης: Σε περίπτωση που προκαλέσετε ζημιά σε τρίτους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η ασφάλιση ευθύνηςκαλύπτει τις χρηματικές αποζημιώσεις.
  5. Συνδρομή σε Περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης: Η ταξιδιωτική ασφάλισηπαρέχει συχνά υπηρεσίες συνδρομής 24/7, όπως ανάγκη για ιατρική βοήθεια, ψυχολογική υποστήριξη, απελευθέρωση σε περίπτωση απαγωγής, κ.ά.

 

Η ζωή μας είναι απρόβλεπτη…το ίδιο και τα ταξίδια! Αν επιθυμείτε λοιπόν να…εξερευνήσετε τον κόσμο χωρίς κανένα επιπρόσθετο άγχος λόγω αναπάντεχων περιστατικών που θα σας στερήσουν πολύτιμο χρόνο και χρήματα, εξασφαλίστε ηρεμία στα ταξίδια σας με το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα σας προσφέρει την απαραίτητη ταξιδιωτική ασφάλεια.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με τους εξειδικευμένους ασφαλιστές της allsafe για να επιλέξουμε από κοινού ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον τύπο του ταξιδιού σας, καθώς επίσης για να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που επιτυγχάνουν την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική ασφάλιση.

 

Ταξιδιωτική Ασφάλιση για Προγράμματα Erasmus

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για πρόγραμμα Erasmus;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα εξειδικευμένα ασφαλιστήρια που αφορούν σε συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται για προγράμματα Erasmus.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας