• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
  • s
  • 4 Δεκεμβρίου, 2023

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για ένα διαμεσολαβητή, όταν ακούει πελάτες να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την ασφάλειά τους. Αυτή η ευχαρίστηση δε για αρκετούς διαμεσολαβητές είναι πιο πάνω και από την κατάκτηση διακεκριμένων θέσεων, χρημάτων και ταξιδιών.

Υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία για έναν διαμεσολαβητή, από την απευθείας κάλυψη εξόδων σε ιδιωτικό νοσοκομείο και την έκδοση αποζημίωσης χιλιάδων ευρώ για έναν ασφαλισμένο πελάτη του;

Έναν τέτοιο ικανοποιημένο πελάτη με τη σύζυγό του, συνάντησα και εγώ πρόσφατα, και ένιωσα ευχαρίστηση και περηφάνια για τη δουλειά του διαμεσολαβητή. Η σύζυγος του πελάτη, ετών 51 επιχειρηματίας, πριν τρία χρόνια αντιμετώπισε καρκίνο του μαστού και στα δύο στήθη. Η ασθένεια εμφανίστηκε ξαφνικά, χωρίς ιατρικό ιστορικό από γονιό, και παρόλο που η ασφαλισμένη αποτελούσε πρότυπο υγιεινής ζωής και άσκησης.

Διατηρούσε νοσοκομειακό ασφαλιστήριο με 500 χιλ. ευρώ ανώτατο όριο αποζημίωσης και 1500 ευρώ απαλλαγή και ασφάλιση σοβαρών ασθενειών 10000 ευρώ. Κατά την ετήσια προληπτική εξέταση διαγνώστηκε με κακοήθεια και έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να χειρουργηθεί. Η ασφαλισμένη επέλεξε τον κατάλληλο γιατρό σε επώνυμο ιδιωτικό νοσοκομείο και αμέσως, χωρίς καθυστερήσεις, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και θεραπείες. Καθώς η ασθένεια εμφανίστηκε και στα δύο στήθη, έγινε και η απαιτούμενη πλαστική αποκατάσταση.

Στην ερώτηση «είσαι ευχαριστημένη;» απάντησε «Ευτυχώς είχα ασφάλεια!» και έλαμψε το πρόσωπό της από τη βαθιά ικανοποίηση. Υπάρχουν ασθένειες που αντιμετωπίζονται με την πάροδο του χρόνου, επειδή ο χρόνος είναι φίλος στην ίαση, υπάρχουν όμως και ασθένειες που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα επειδή ο χρόνος είναι εχθρός. Σε αυτές τις περιπτώσεις ενδέχεται σε ένα δημόσιο νοσοκομείο ο ασθενής να κινδυνεύει, επειδή μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, στην ημερομηνία του χειρουργείου ή της διενέργειας των χημειοθεραπειών. Εάν όμως κάποιος ασθενής δεν έχει ιδιωτική ασφάλιση ή τα χρήματα για να πληρώσει ιδιωτικά, τότε αναγκαστικά θα υπομένει την όποια χρονική καθυστέρηση, ελπίζοντας ότι θα προλάβει την εξέλιξη της ασθένειας.

Μια ακόμα χρήσιμη παροχή είναι οι «Σοβαρές Ασθένειες», η οποία έδωσε στην ασφαλισμένη 10000 χιλ. ευρώ σε μετρητά, και την ψυχική της ηρεμία, πως έχει και ένα σημαντικό πόσο στην τράπεζα, να το ξοδέψει για την υγεία της, χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προγραμματισμό.

Ένα νοσοκομειακό ασφαλιστήριο προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ιδιωτικά νοσοκομεία, χωρίς γραφειοκρατία και καθυστερήσεις και με ποιοτική φροντίδα. Το κόστος ασφάλισης είναι προσιτό και διαμορφώνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ενημερωθείτε και ασφαλίστε την υγεία σας από τον προσωπικό σας διαμεσολαβητή.

Τα παραπάνω αποτελούν αναδημοσίευση από το https://www.nextdeal.gr

Prev Post
Ειδικά προϊόντα για υψηλή προστασία από τους κινδύνους του κυβερνοχώρου
Next Post
Η σύνταξη δε θα φτάνει, αλλά δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτό
Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας