• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Ζωή & Υγεία

Ζωή

Έχεις ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από εσένα; Παιδιά, σύζυγο ή άλλα εξαρτώμενα μέλη; Αν όχι, τότε δεν χρειάζεσαι ασφάλιση Ζωής. Αν όμως η απάντηση είναι ναι, η ασφάλιση ζωής είναι απαραίτητη για σένα καθώς αποτελεί την υπέρτατη πράξη προστασίας των αγαπημένων σου

Αναλογίσου πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να επιβιώσουν, και για πόσο καιρό.

Κάποια από αυτά πιθανόν θα καλυφθούν από την περιουσία που τους κληρονομήσεις. Για τα υπόλοιπα η ασφάλιση ζωής αποτελεί την μοναδική λύση.

Υγεία

Πιθανότατα γνωρίζεις ήδη τί εστί «ασφάλιση υγείας» καθώς είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη ασφάλιση. Μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας απολαμβάνεις αναβαθμισμένη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια υγειονομική περίθαλψη, έχεις πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και …χωρίς αναμονή.

Ενδεικτικά παρέχονται:

  • Προγράμματα υγείας παιδιών και ενηλίκων,
  • Προγράμματα υγείας ανθρώπων με υφιστάμενα προβλήματα υγείας,
  • Συνδυαστικά προγράμματα ασφάλισης υγείας για αυξημένο επίπεδο κάλυψης σε προσιτό κόστος,
  • Προγράμματα υγείας για φοιτητές εξωτερικού, ανθρώπους που περνούν πολύ χρόνο εκτός Ελλάδας και άλλους – για οποιοδήποτε λόγο- εκπατρισμένους,
  • Προγράμματα Προσωπικού Ατυχήματος: Τα ατυχήματα μπορεί να συμβούν αναπάντεχα. Τα προγράμματα προσωπικού ατυχήματος προσφέρουν κάλυψη για έξοδα που προκύπτουν από ατύχημα, εξασφαλίζοντας το εισόδημα και την οικογένειά σου,
  • Προγράμματα Αλλοδαπών: Κατανοούμε τις ανάγκες των αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας. Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα ασφάλισης για αλλοδαπούς, που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις για την άδεια παραμονής,
  • Σκέφτεσαι κάτι άλλο;  Εξατομικευμένη μελέτη: Συνεργαζόμαστε με έμπειρους συνεργάτες που διατηρούν βαθιά εξειδίκευση στον ασφαλιστικό κλάδο προκειμένου να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

Η ομάδα της allsafe είναι εδώ για να σου παράσχει αμερόληπτες συμβουλές και να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα Ζωής ή Υγείας.

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για να σου προσφέρουμε εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Thumb

Χρήσιμες Ερωτήσεις

Τί ύψους ασφάλιση ζωής να αγοράσω?

Ένας γενικός κανόνας αναφορικά με το ύψος της ασφάλισης Ζωής, είναι ότι χρειάζονται 5 έως 10 φορές τον ετήσιο μισθό σου

Για πόσο καιρό να ασφαλιστώ?

Η ασφάλιση θα πρέπει να διαρκεί μέχρι το χρονικό σημείο που οι αγαπημένοι σου δεν έχουν πιά ανάγκη το εισόδημά σου (π.χ ενηλικίωση παιδιών)

Πόσο κοστίζει?

Οι προσφερόμενες λύσεις είναι ευέλικτες και προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας. Εξειδικευμένος σύμβουλος της allsafe θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης ζωής ακριβώς όπως ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Ποιά είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσω μια ασφάλιση Υγείας;?

Ιδανικά, καλό θα ήταν να αποφασίσετε την ασφάλιση π.χ. του παιδιού σας με το που γεννιέται και να προχωρήσετε σε αυτή, το συντομότερο. Για τους ενήλικες, όταν κανείς είναι υγιής και εργάζεται, είναι πολύτιμο να συνοδεύει τη ζωή και την καθημερινότητά του με ένα καλό ασφαλιστήριο. Εάν μιλάμε για μία ασφάλιση υγείας, προτείνεται η σύναψη του πριν το 65ο έτος της ηλικίας σας, προκειμένου να υπάρχουν πολλές επιλογές.

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας