• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Ναυπηγεία

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για ναυπηγεία αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της ασφάλειας και της προστασίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη ναυπηγική βιομηχανία. Τα ναυπηγεία αντιμετωπίζουν σημαντικούς κινδύνους κατά την κατασκευή, τη συντήρηση και την επισκευή πλοίων και πλωτών εγκαταστάσεων, και το παρόν ασφαλιστικό πρόγραμμα προσφέρει προστασία από αυτούς τους κινδύνους.

Ορισμένα από τα βασικά οφέλη του συγκεκριμένου ασφαλιστικού προγράμματος για ναυπηγεία περιλαμβάνουν:

  1. Κάλυψη Ατυχημάτων και Απώλειας: Καλύπτει τα ατυχήματα και τις απώλειες που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ναυπηγικής δραστηριότητας.
  2. Κάλυψη Ευθύνης: Προστατεύει το ναυπηγείο από νομικές απαιτήσεις που μπορεί να προκύψουν από ατυχήματα ή ζημιές που σχετίζονται με τη ναυπηγική δραστηριότητα.
  3. Ασφάλεια Εργαζομένων: Παρέχει κάλυψη για τους εργαζομένους στο ναυπηγείο, προστατεύοντάς τους από τραυματισμούς και ασθένειες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Οι ναυπηγικές δραστηριότητες μπορούν να αποδειχθούν αρκετά επικίνδυνες. Ως εκ τούτου, το ασφαλιστικό πρόγραμμα για ναυπηγεία της allsafe κρίνεται καταλυτικής σημασίας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων, της προστασίας των πελατών και της ασφάλειας της ίδιας της επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί με την ομάδα μας σήμερα για να δημιουργήσουμε από κοινού ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης που θα καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες της δραστηριότητάς σας στον κλάδο των ναυπηγείων.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας