• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Ασφάλιση εκδηλώσεων

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για “Ασφάλιση Εκδηλώσεων” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι για την προετοιμασία και την ασφάλεια για οποιοδήποτε είδος εκδήλωσης, ανεξάρτητα από τον τύπο και το μέγεθος της. Από μικρές εταιρικές συναντήσεις , δεξιώσεις γάμων/βαπτίσεων, και εκθέσεις, έως μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα και αθλητικές διοργανώσεις, η ασφάλιση εκδηλώσεων παρέχει προστασία σε περίπτωση ακύρωσης ή διακοπής λόγω οποιασδήποτε αιτίας.

Οι βασικοί ασφαλιζόμενοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν:

  1. Ακύρωση και Διακοπή: Προστατεύει τους διοργανωτές από απρόβλεπτες καταστάσεις που οδηγούν σε ακύρωση ή διακοπή της εκδήλωσης, όπως ακραίες καιρικές συνθήκες.
  2. Αδυναμία Εμφάνισης Συντελεστών: Καλύπτει την αδυναμία εμφάνισης των κύριων συντελεστών της εκδήλωσης λόγω αιτίας που προκύπτει από ασθένεια ή άλλο απρόβλεπτο γεγονός.
  3. Καιρικές Συνθήκες: Προστατεύει από απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες που μπορεί να επηρεάσουν την εκδήλωση, όπως χιονοθύελλες και ακραίες θερμοκρασίες.
  4. Σωματικές Βλάβες Τρίτων: Καλύπτει τις ζημιές ή τις απώλειες που μπορεί να υποστούν τρίτα πρόσωπα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
  5. Σωματικές Βλάβες Συντελεστών: Προσφέρει κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας των συντελεστών της εκδήλωσης.
  6. Υλικές Ζημίες στους Χώρους: Καλύπτει τις υλικές ζημίες που μπορεί να προκληθούν στους χώρους της εκδήλωσης, όπως καταστροφές ή κλοπές.
  7. Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος/Ασθένειας: Καλύπτει τραυματισμούς ή ασθένειες των συντελεστών της εκδήλωσης.

Η ασφάλιση εκδηλώσεων είναι επουσιώδης για την ομαλή διεξαγωγή και την οικονομική προστασία των διοργανωτών και των συμμετεχόντων σε κάθε είδος εκδήλωσης. Επικοινωνήστε μαζί μαζί μας σήμερα προκειμένου να προσαρμόσουμε από κοινού το ασφαλιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της κάθε εκδήλωσης που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας