• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Έργα Τέχνης-συλλογές

Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες και οι συλλογές τέχνης αποτελούν σημαντικά επενδυτικά αγαθά και για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να τις προστατεύσετε από ενδεχόμενους κινδύνους, όπως είναι η κλοπή. Ως εκ τούτου, το ασφαλιστικό πρόγραμμα για έργα τέχνης και συλλογές τέχνης αποτελεί ένα σημαντικό μέσο προστασίας της αξίας και ακεραιότητας για τα πολύτιμα αντικείμενα τέχνης σας.

 

Τα κύρια οφέλη του ασφαλιστικού προγράμματος για έργα τέχνης και συλλογές τέχνης περιλαμβάνουν: 

  

  1. Κάλυψη για Κλοπή και Ζημία: Η ασφάλιση καλύπτει ζημία ή κλοπή έργων τέχνης και καλλιτεχνικών συλλογών. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει πυρκαγιές, κλοπές από ληστεία ή διάρρηξη, κακοήθειες και φυσικές καταστροφές. 
  1. Εκτίμηση Αξίας: Μπορείτε να συμπεριλάβετε στο ασφαλιστικό πρόγραμμά σας την εκτίμηση αξίας έργων τέχνης και συλλογών τέχνης από ειδικούς εκτιμητές προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι θα λάβετε μία ικανοποιητική αποζημίωση σε περίπτωση ζημίας ή απώλειας. 
  1. Προστασία κατά την Μεταφορά: Εάν αποφασίσετε να μετακινήσετε τα έργα τέχνης σας για έκθεση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η ασφάλιση μπορεί να παράσχει κάλυψη για τυχόν ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς
  1. Επέκταση Κάλυψης: Μπορείτε να προσαρμόσετε το ασφαλιστικό σας πρόγραμμα με επιπρόσθετη κάλυψη για εκθέσεις, δανεισμό, και άλλες ειδικές περιπτώσεις. 

  

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για έργα τέχνης και συλλογές κρίνεται αναγκαίο προκειμένου να διασφαλίσετε τη μακροζωία και την αξία των καλλιτεχνικών δημιουργιών σας. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ασφάλισης που να ταιριάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες σας. Συμβουλευτείτε σήμερα έναν εξειδικευμένο σύμβουλο της allsafe που θα εξασφαλίσει την προστασία των πολύτιμων αντικειμένων της συλλογής σας. 

 

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας