• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Απαγωγή - εκβιασμός και λύτρα

Η απαγωγή, ο εκβιασμός και η απαίτηση για λύτρα αποτελούν σοβαρές απειλές για την ασφάλεια και την ευημερία τόσο ιδιωτών όσο και οργανισμών. Η allsafe θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ακεραιότητά σας σε κάθε της έκφανση και ως εκ τούτου σας προσφέρουμε ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα του οποίου τα κύρια οφέλη περιλαμβάνουν:

 

  1. Αποζημίωση Λύτρων: Σε περίπτωση απαγωγής και απαίτησης λύτρων, το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτει το ποσό των λύτρων προστατεύοντας το εκάστοτε άτομο ή ομάδα.
  2. Κάλυψη Δαπανών Εκβιασμού: Σε περίπτωση εκβιασμού, η ασφάλιση μπορεί να καλύψει τις δαπάνες που προκύπτουν από την απειλή, τον εκβιασμό ή την απώλεια χρημάτων.
  3. Υποστήριξη Κρίσεων: Το ασφαλιστικό μας πρόγραμμα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης κρίσεων για τη διαχείριση καταστάσεων απαγωγής και εκβιασμού, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης επικοινωνίας με τις αρχές και τα μέσα ενημέρωσης.
  4. Κάλυψη Περιουσιακών Ζημιών: Εκτός από τα λύτρα, η ασφάλιση μπορεί να καλύψει ζημιές περιουσιακών στοιχείων, όπως κτίρια, εξοπλισμό και οχήματα.
  5. Εκπαίδευση και Πρόληψη: Τα προγράμματα ασφάλισης συνήθως περιλαμβάνουν εκπαιδευτικά και προληπτικά μέτρα για να βοηθήσουν τους ασφαλισμένους να μειώσουν τον κίνδυνο απαγωγής και εκβιασμού.

 

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για απαγωγή, εκβιασμό και λύτρα είναι απαραίτητο για την προστασία της ασφάλειας και της ευημερίας τόσο ιδιωτών όσο και επιχειρήσεων σε καταστάσεις κρίσης. Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο να διερευνήσετε τις επιλογές σας και να επιλέξετε ένα πρόγραμμα ασφάλισης που να σας προσφέρει εκτεταμένη κάλυψη. Η allsafe και οι εξειδικευμένοι ασφαλιστές της είναι εδώ για δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την καλύτερη προστασία σας.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας