• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
  • info@allsafe.gr
  • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Πληρώματα πλοίων

Αισθανθείτε ασφαλείς εν πλω! 

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για “Πληρώματα Πλοίων” κρίνεται νευραλγικής σημασίας για την ασφάλεια και την προστασία των επαγγελματιών που εργάζονται στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Τα πληρώματα πλοίων αντιμετωπίζουν πολλαπλούς κινδύνους κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων ταξιδιών τους και το παρόν είδος ασφάλισης παρέχει προστασία για αρκετούς από αυτούς τους κινδύνους.

Ορισμένα από τα βασικά οφέλη του εν λόγω ασφαλιστικού προγράμματος περιλαμβάνουν:

  1. Κάλυψη Υγείας και Ασθενειών: Παρέχει κάλυψη για ιατρικές δαπάνες και θεραπεία για ασθένεια ή τραυματισμό του πληρώματος.
  2. Ατυχήματα και Τραυματισμοί: Καλύπτει ατυχήματα και τραυματισμούς που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της εργασίας στο πλοίο.
  3. Καταστροφές και Απώλειες: Καλύπτει απώλειες που μπορεί να προκύψουν από καταστροφές, φωτιέςδυσμενείς καιρικές συνθήκες και άλλα ανεξέλεγκτα φαινόμενα.
  4. Αποζημίωση για Οικογενειακά Μέλη: Ορισμένα προγράμματα ασφάλισης μπορεί να καλύπτουν και τα οικογενειακά μέλη του πληρώματος.
  5. Κάλυψη της απαλλαγής του P&I Club

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα για “Πληρώματα Πλοίων” είναι απαραίτητο για την προστασία των ναυτικών και του προσωπικού πλοίων κατά τη διάρκεια των θαλάσσιων αποστολών τους. Βοηθά στη διασφάλιση της ασφάλειάς τους και της οικονομικής τους προστασίας.

Επικοινωνήστε με την εξειδικευμένη ασφαλιστική ομάδα της allsafe σήμερα για να επιλέξουμε από κοινού το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης που θα καλύψει κάθε ανάγκη που έχει το πλήρωμα, καθώς και η ναυτιλιακή επιχείρησή σας

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας