• Καλλιρρόης 23 (Sales Of.) & Καλλιρρόης 97 (Operation Of.) , Αθήνα
 • info@allsafe.gr
 • Ωράριο Λειτουργίας 09:00 – 18:00
Thumb

Κυβερνοχώρος

Ασφάλιση Κυβερνοχώρου: Προστασία Κατά των Κυβερνοεπιθέσεων και της Υποκλοπής Προσωπικών Δεδομένων

Στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, ο κυβερνοχώρος αποτελεί μία από τις πιο κρίσιμες πτυχές για κάθε επιχείρηση. Με την αύξηση της ψηφιακής παρουσίας και των ηλεκτρονικών δεδομένων, η ανάγκη για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις και υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κρίνεται αναγκαία. Η ασφάλιση κυβερνοχώρου προσφέρει την προστασία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους του ψηφιακού κόσμου και περιλαμβάνει:

 1. Ασφάλιση ευθύνης Δεδομένων: Καλύπτονται οι αποζημιώσεις και έξοδα υπεράσπισης που  συνδέονται  με  παραβίαση ή υποκλοπή  προσωπικών  ή  εταιρικών  δεδομένων,   ανεξάρτητα  από  το  αν  έχει  προκληθεί  από  τον  ασφαλισμένο  ή  από  εξωτερική  εταιρία  διαχείρισης  δεδομένων  συμβεβλημένη  με  τον  ασφαλισμένο.
 2. Ασφάλεια Δικτύων: Καλύπτονται οι  αποζημιώσεις και τα έξοδα υπεράσπισης  που συνδέονται με διάφορες πτυχές της ασφάλειας δικτύων, συμπεριλαμβανομένων των ακολούθων:
 • Προσβολή των δεδομένων τρίτων από ιό.
 • Πράξεις ή σφάλματα του ασφαλισμένου που έχουν ως αποτέλεσμα παράνομη πρόσβαση σε δεδομένα τρίτων.
 • Κλοπή κωδικού πρόσβασης συστήματος με χρήση μη ηλεκτρονικών μέσων.
 • Κλοπή hardware που περιέχει προσωπικά δεδομένα.
 • Δημοσιοποίηση δεδομένων που προκύπτει από τις ενέργειες υπαλλήλου.
 1. Εκβιασμός αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων στον κυβερνοχώρο : Η συγκεκριμένη κάλυψη παρέχει αποζημιώσεις σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος αντιμετωπίσει απειλή για την ασφάλεια προσωπικών δεδομένωνκαι αναγκαστεί να καταβάλει λύτρα. (ransomware)
 2. Ευθύνη Πολυμέσων: Η παρούσα κάλυψη προστατεύει τον ασφαλισμένο από τις απαιτήσεις που προκύπτουν από παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτουή αμέλεια σε σχέση με ηλεκτρονικό περιεχόμενο.
 3. Διακοπή Λειτουργίας Δικτύου : Καλύπτεται η απώλεια καθαρών κερδώνπου προκύπτει από ουσιώδη διακοπή λειτουργίας του δικτύου του ασφαλισμένου όταν υπάρξει παραβίαση ασφαλείας.
 4. Ηλεκτρονικά Δεδομένα : Καλύπτονται τα έξοδα επαγγελματικών αμοιβών για να διαπιστωθεί η δυνατότητα επαναφοράς ή αναδημιουργίας των δεδομένων.
 5. Διοικητικές Υποχρεώσεις : Καλύπτεται η δαπάνη για εύλογες επαγγελματικές αμοιβές για νομικές συμβουλές και εκπροσώπηση σε σχέση με έρευνα για την προστασία δεδομένων.

 

Δημιουργείστε ασπίδα έναντι κυβερνοεπιθέσεων!

Προστατεύστε τα προσωπικά δεδομένα και την επιχείρησή σας από τους κυβερνοκινδύνους και διατηρήστε την ασφάλεια των επικοινωνιών σας στο υψηλότερο επίπεδο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές που μπορούν να προσαρμοστούν ολιστικά στις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μας

Είσοδος
Συνεργατών
Αίτηση
Συνεργασίας