Κάρτα Μέλους Allsafe


Ιατρικές Παροχές Κάρτα Allsafe

H ALLSAFE είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες ανάγκες, προχώρησε σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής με στόχο να εξασφαλίσει σημαντικά προνόμια σε περιπτώσεις νοσηλείας ή/και επίσκεψης σε τακτικά ιατρεία & τμήματα επειγόντων περιστατικών.
Στους ασφαλισμένους της ALLSAFE που θα επισκέπτονται την Ευρωκλινική, η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας μέσα από τη συμφωνία με το ιδιωτικό θεραπευτήριο ελαχιστοποιείται ή ακόμα και μηδενίζεται. Το μόνο που απαιτείται για να έχουν πρόσβαση στις παροχές αυτές είναι η επίδειξη της Κάρτας Προνομίων ALLSAFE.
Η συμπληρωματική ασφάλιση υγείας μέσα από ένα ατομικό ή ένα ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους που θέλουν να διασφαλίσουν πρόσβαση σε δομές και υπηρεσίες υγείας εάν χρειαστεί να νοσηλευτούν, να έχουν ιατρική φροντίδα και να κάνουν εξετάσεις.
Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:
Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού.
Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπιακή Πιστοποίηση “Patients’ Friendly Hospitals”.Ιατρικές Παροχές σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

H ALLSAFE είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα παρέχει σε όλους τους πελάτες της , σε συνεργασια με τον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, τα ακόλουθα προνόμια:
1) Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 Ευρώ/επίσκεψη.
2) Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στα νοσοκομεία του Ομίλου (Δευτέρα – Παρασκευή) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
3) Έκπτωση 30% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών.
4) Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2000.
5) Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
6) Έκπτωση 10% στα έξοδα Νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών, αμοιβών ιατρών και πακέτων νοσηλείας) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρία. Σε περίπτωση που καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρεία, η ανωτέρω έκπτωση θα παρέχεται στο ποσό της ιδίας συμμετοχής του μέλους σας (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών και αμοιβών ιατρών).
Τα ανωτέρω προνόμια παρέχονται και στους συζύγους και τα τέκνα των πελατών της ALLSAFE.
Είσοδος Συνεργατών