Περιουσία

"Χαλεπώτερον το φυλάττειν του κτήσασθαι."

(Πιο δύσκολα να κρατήσεις από το να αποκτήσεις.) Δημοσθένης 284 – 322 π.Χ Αθηναίος ρήτορας

Allsafe home
Το σπίτι σας είναι πιθανό να είναι η μεγαλύτερη, πιο σημαντική επένδυσή σας. Είναι περισσότερο από τέσσερις τοίχους. Είναι το μέρος όπου ζουν τα πολυτιμότερα και πιο σημαντικά υπάρχοντά σας.
Με αυτό το σκεπτικό, η ασφάλιση που χρησιμοποιείται για την προστασία της είναι τόσο σημαντική όσο και η ίδια η κατοικία.
Όταν αγοράζετε ένα ακίνητο, είναι εύκολο να υποθέσετε ότι η υποχρεωτική κάλυψη που θα συναφθεί λόγω μίας ενδεχόμενης δανειοδότησης θα σας καλύψει πλήρως. Αυτό συμβαίνει σπάνια. Για να εξασφαλίσετε την προστασία του σπιτιού σας από δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πυρκαγιές, κλοπές, βανδαλισμούς ή άλλους κινδύνους, δημιουργήστε μαζί με εξειδικευμένο συνεργάτη μας, μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική πρόταση, με κόστος έως και 40% χαμηλότερο από το ασφαλιστήριο που σας πρότειναν στην τράπεζα.
Είναι σημαντικό. Είναι οι κόποι μιας ζωής.
Allsafe business
Στην allsafe καταλαβαίνουμε ότι η επιχείρησή σας είναι κάτι περισσότερο από χώρος εργασίας. Είναι το δεύτερο σπίτι σας. Είτε έχετε μια μικρή ατομική επιχείρηση είτε βιομηχανική μονάδα, θα έρθουμε για λογαριασμό σας σε επαφή με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, θα κάνουμε έρευνα αγοράς και θα βρούμε μαζί, το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης για την δική σας επιχείρηση.
Ανεξάρτητα από το μέγεθος , την τοποθεσία ή το αντικείμενο της επιχείρησής σας, μπορούμε να συνεργαστούμε για να εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Ασφαλίζονται:
  • Το κτίριο ή/και οι βελτίωσεις που έχετε κάνει σε αυτό
  • Το περιεχόμενο
  • Το εμπόρευμα
  • Ο εξοπλισμός
  • Τα αντικείμενα τρίτων (πελατών σας)
  • Οι ευθύνες σας έναντι πελατών – τρίτων – υπαλλήλων – ιδιοκτήτη εγκαταστάσεων – μετόχων
Καλέστε μας τώρα. Συνεργάτης μας θα σας επισκεφτεί για να δει τους ενδεχόμενους κινδύνους και να διαμορφώσετε από κοινού το δικό σας “tailor made” ασφαλιστήριο.
Ζητήστε πληροφορίες
Είσοδος Συνεργατών