Ιατρικές Παροχές Κάρτας allsafe

H ALLSAFE INSURANCE BROKERS είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα παρέχει σε όλους τους πελάτες της , σε συνεργασια με τον Όμιλο ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ, τα ακόλουθα προνόμια: 1) Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 Ευρώ/επίσκεψη. 2) Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες στα νοσοκομεία του Ομίλου (Δευτέρα – Παρασκευή) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.
3) Έκπτωση 30% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, με την ποιότητα και την αξιοπιστία που εγγυάται ο Όμιλος του Ιατρικού Αθηνών.
4) Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής σε νοσοκομείο του Ομίλου για τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία EMS είναι η μοναδική στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO-9001:2000.
5) Προνομιακές τιμές σε check-up (συνημμένα) για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
6) Έκπτωση 10% στα έξοδα Νοσηλείας σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών, αμοιβών ιατρών και πακέτων νοσηλείας) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρία. Σε περίπτωση που καλύπτονται από ασφαλιστική εταιρεία, η ανωτέρω έκπτωση θα παρέχεται στο ποσό
της ιδίας συμμετοχής του μέλους σας (εξαιρουμένων φαρμάκων, ειδικών υλικών και αμοιβών ιατρών).
Τα ανωτέρω προνόμια παρέχονται και στους συζύγους και τα τέκνα των πελατών της ALLSAFE INSURANCE BROKERS..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ.